Τελευταία Νέα
Οικονομία

Γεωργιάδης για «καλάθι του νοικοκυριού»: Όλες οι αλυσίδες έχουν μείωση με τις νέες τιμές

Γεωργιάδης για «καλάθι του νοικοκυριού»: Όλες οι αλυσίδες έχουν μείωση με τις νέες τιμές
Οι επόμενες κινήσεις για το καλάθι του νοικοκυριού
Σχετικά Άρθρα

Για νέες μειώσεις τιμών στο «καλάθι του νοικοκυριού» από όλες τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ που συμμετέχουν σε αυτό, έκανε λόγο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδ. Γεωργιάδης.
Όπως έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter ο κ. Γεωργιάδης, από το σύνολο 816 προϊόντων στο «καλάθι του νοικοκυριού» , αύξηση τιμής έχουν 60 προιόντα, 167 μείωση, ενώ 589 παραμένουν τα ίδια.
«Black Friday αυτή την εβδομάδα και από ότι φαίνεται ξεκίνησε με τις νέες τιμές στο «Καλάθι του Νοικοκυριού». Η πρώτη αποτίμηση των νέων τιμών δείχνει ότι από τα 816 προϊόντα 60 έχουν αύξηση και 167 μείωση ενώ 589 παραμένουν τα ίδια. Το σημαντικότερο ΟΛΕΣ οι αλυσίδες έχουν μείωση», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.
adonis_2.JPG

Υπενθυμίζεται ότι μπαίνει στην τέταρτη εβδομάδα εφαρμογής το «καλάθι του νοικοκυριού» και οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ κάθε Τετάρτη γνωστοποιούν τις νέες λίστες με τα προϊόντα , τα οποία αναρτώνται στην πλατφόρμα e-καταναλωτής του υπουργείου Ανάπτυξης και στα online καταστήματα των επιχειρήσεων.
Στο μεταξύ, δρομολογείται η δημιουργία ειδικού «καλαθιού» για καταναλωτές με ειδικές διατροφικές ανάγκες, αλλά και το «εορταστικό καλάθι», το οποίο σύμφωνα με όσα ανέφερε πρόσφατα ο κ. Γεωργιάδης, θα είναι διαθέσιμο γύρω στις 15 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει για περίπου δύο με τρεις εβδομάδες, ενώ θα περιέχει προϊόντα όπως κρέατα και γλυκά και εξετάζεται εάν θα προστεθούν και τα αναψυκτικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης