Τελευταία Νέα
Οικονομία

Κλειστά τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 6/11 λόγω της κακοκαιρίας Eva - Ανοιχτά την Κυριακή 13/11

Κλειστά τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή  6/11 λόγω της κακοκαιρίας Eva - Ανοιχτά την Κυριακή 13/11
Για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά σε ολόκληρη την επικράτεια την επόμενη Κυριακή 13 Νοεμβρίου, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από ώρα 11:00 έως ώρα 20:00
Σχετικά Άρθρα

Κλειστά θα παραμείνουν τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 6/11 λόγω της κακοκαιρίας Eva, ενώ θα λειτουργήσουν προαιρετικά την επόμενη Κυριακή 13 του μήνα.
Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο 5/11 ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά σε ολόκληρη την Επικράτεια αύριο, Κυριακή 6 Νοεμβρίου, λόγω των ισχυρών καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν πολλές περιοχές της χώρας.
Για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά σε ολόκληρη την επικράτεια την επόμενη Κυριακή 13 Νοεμβρίου, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από ώρα 11:00 έως ώρα 20:00.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε στις 1/11 στη Βουλή σε νομοσχέδιο του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, επιτρέπεται προαιρετικά η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την Κυριακή 6 Νοεμβρίου σε όλη τη χώρα, από τις 11 το πρωί ως τις 8 το βράδυ.
Πρόκειται για ρύθμιση που γίνεται μετά την κατάργηση των ενδιάμεσων περιόδων εκπτώσεων, κατά την οποία επιτρεπόταν η λειτουργία των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου.
Ωστόσο, λόγω της έλευσης της κακοκαιρίας Eva και των ισχυρών καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν πολλές περιοχές της χώρας, αύριο (6/11) θα παραμείνουν κλειστά.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης