Τελευταία Νέα
Οικονομία

Γεωργιάδης (υπ.Ανάπτυξης): Θέμα αλλαγής του ωραρίου των καταστημάτων δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει

Γεωργιάδης (υπ.Ανάπτυξης): Θέμα αλλαγής του ωραρίου των καταστημάτων δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει
Κάτι τέτοιο θα είχε δυσμενείς συνέπειες στην αγορά εργασίας και στον τζίρο των επιχειρήσεων είπε ο κ.Γεωργιάδης
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως δεν τίθεται θέμα αλλαγής του ωραρίου των καταστημάτων και ούτε πρόκειται να υπάρξει, διατύπωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι εάν εφαρμοζόταν ένα τέτοιο μέτρο θα είχε δυσμενείς συνέπειες και στην αγορά εργασίας, αλλά και στον τζίρο των καταστημάτων.
Όπως είπε, τις επόμενες ημέρες οι αλυσίδες σουπερ μάρκετ θα παρουσιάσουν λίστα με 50 προϊόντα ευρείας κατανάλωσης και στη συνέχεια θα ανεβεί στην πλατφόρμα e- καταναλωτής η τιμή του καλαθιού από το κάθε σουπερ μάρκετ.
«Θα γίνει προσπάθεια σε αυτά τα προϊόντα οι αυξήσεις να είναι ελάχιστες για να αντιμετωπιστεί η μεγάλη πληθωριστική πίεση», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Επενδύσεις

Για τις επενδύσεις στην χώρα μας ανέφερε ότι συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και μετά την επένδυση της Amazon στη Νάξο έρχεται νέα επένδυση ύψους 100 εκατ. ευρώ από τον αμερικανικό όμιλο Digital Realty μαζί με την Lamda Hellix για την κατασκευή του πρώτου κέντρου πληροφοριών του Ομίλου στο Ηράκλειο Κρήτης.
Όπως ανέφερε, ο κ. Γεωργιάδης θα δημιουργηθούν 80 με 90 νέες θέσεις εργασίας.
Για το Ελληνικό δήλωσε ότι το έργο προχώρα γρήγορα, επισημαίνοντας ότι ο ουρανοξύστης θεμελιώνεται την επομένη εβδομάδα, και ότι το 2025 θα είναι έτοιμο προς παράδοση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης