Τελευταία Νέα
Οικονομία

Παπαθανάσης: Τώρα ανοίγει η συζήτηση για μειωμένο ωράριο καταστημάτων - Ενδεχόμενη μείωση δεν θα επηρεάσει τις θέσεις εργασίας

Παπαθανάσης: Τώρα ανοίγει η συζήτηση για μειωμένο ωράριο καταστημάτων - Ενδεχόμενη μείωση δεν θα επηρεάσει τις θέσεις εργασίας
Πρέπει να δώσουμε χρόνο για να γίνει επίσημα η συζήτηση αυτή, ανέφερε ο Ν. Παπαθανάσης
Σχετικά Άρθρα

«Η συζήτηση για τη μείωση του ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, με στόχο τη μείωση του ενεργειακού κόστους ενόψει του φετινού χειμώνα, τώρα ανοίγει», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Ν. Παπαθανάσης.
Όπως ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 ο κ. Παπαθανάσης, πρόκειται για μία ουσιαστικη κουβέντα και πρέπει να δώσουμε χρόνο για να γίνει επίσημα η συζήτηση αυτή.
Ξεκαθάρισε δε, ότι η ενδεχόμενη μείωση του ωραρίου δεν πρόκειται να επηρεάσει τις θέσεις εργασίας.
Σε ερώτηση για το εάν αυτό αν εξεταζεται για τα σούπερ μάρκετ, αφού υπενθύμισε ότι κατά την πανδημία είχαν γίνει αλλαγές ανάλογα με τις τότε ανάγκες, σημείωσε ότι είναι κάτι που δεν έχει συζητηθεί.
Πρόσθεσε ότι το θέμα των τιμών θα συζητηθεί στη σημερινή συνάντηση με εκπροσώπους των σούπερ μάρκετ και του ΣΕΛΠΕ, καθώς καθημερινά εντοπίζονται περιπτώσεις αισχροκέρδειας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης