Τελευταία Νέα
Οικονομία

Γεωργιάδης: Πολλές και μεγάλες αμερικανικές επενδύσεις μπαίνουν πλέον σε σειρά για να έρθουν στην πατρίδα μας

Γεωργιάδης: Πολλές και μεγάλες αμερικανικές επενδύσεις μπαίνουν πλέον σε σειρά για να έρθουν στην πατρίδα μας

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων γνωστοποίησε ότι συνομίλησε στο γραφείο του, με εκπροσώπους επιχειρηματικής αποστολής από τις ΗΠΑ

Σχετικά Άρθρα

Για «μεγάλους ρυθμούς ανάπτυξης» και «διαδοχικές μεγάλες επιτυχίες» έκανε λόγο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στην πορεία της ελληνικής οικονομίας.
«…Κάποιοι εμπιστεύονται την Ελλάδα, ότι αν επενδύσουν τα χρήματά τους δεν θα χάσουν αλλά θα κερδίσουν» σημείωσε μιλώντας στον Σκάι 100.3 αναφερόμενος στις τρεις καλές ειδήσεις της χθεσινής ημέρας για την ελληνική οικονομία. Επίσης ο υπουργός γνωστοποίησε ότι, προχθές, συνομίλησε στο γραφείο του, με εκπροσώπους επιχειρηματικής αποστολής από τις ΗΠΑ «και πολλές μεγάλες αμερικανικές επενδύσεις μπαίνουν πλέον σε σειρά για να έρθουν στην πατρίδα μας» όπως σημείωσε.
Ο υπουργός έκανε ειδική αναφορά στην εξαγορά του πλειοψηφικού μεριδίου της εταιρείας «IKOS» των αδελφών Ανδρεάδη από το κρατικό fund της Σιγκαπούρης, στην ιδιωτικοποίηση του λιμένα Αλεξανδρούπολης αλλά και στη συγχώνευση της ATTICA και της ΑΝΕΚ.
«Άρα, λοιπόν είχαμε μία μέρα όπου ενώ όλοι ασχολούμαστε με τον πόλεμο και ανησυχούμε για την ενέργεια και τον πληθωρισμό, η ελληνική οικονομία όχι μόνο δείχνει πως αντέχει, αλλά συνεχίζει τους μεγάλους ρυθμούς ανάπτυξης και τις διαδοχικές μεγάλες επιτυχίες. Όλες αυτές οι συμφωνίες σημαίνουν ότι κάποιοι εμπιστεύονται την Ελλάδα ότι αν επενδύσουν τα χρήματά τους δεν θα χάσουν αλλά θα κερδίσουν» τόνισε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης