Τελευταία Νέα
Οικονομία

Αντίστροφη μέτρηση για την εξειδίκευση των μέτρων από την ηγεσία του ΥΠΟΙΚ

Αντίστροφη μέτρηση για την εξειδίκευση των μέτρων από την ηγεσία του ΥΠΟΙΚ
Οι ανακοινώσεις θα γίνουν στις 10:00
Σχετικά Άρθρα

Η εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου 10/9 από το βήμα της 86ης ΔΕΘ ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης,  θα γίνουν σήμερα, Δευτέρα 12/9, από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.
Οι ανακοινώσεις θα γίνουν από τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Θόδωρο Σκυλακάκη και τον υφυπουργό Οικονομικών, Απόστολο Βεσυρόπουλο, στις 10:00.
Μεταξύ άλλων, θα αναφερθούν στην έκτακτη ενίσχυση των 250 ευρώ που θα χορηγηθεί τον Δεκέμβριο σε 2,3 εκατ. δικαιούχους, στο επίδομα θέρμανσης που θα ανέλθει εφέτος στα 300 εκατ. από 174 εκατ. πέρυσι με δυνητικά δικαιούχους περίπου 1,3 εκατ. νοικοκυριά, στο πακέτο κινήτρων και αντικινήτρων για την κλιμακωτή επιδότηση τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος, στην καταβολή επιδότησης 60 εκατ. ευρώ στους αγρότες για την αντιμετώπιση των αυξημένων τιμών στα λιπάσματα και 89 εκατ. σε 50.000 κτηνοτρόφους για να αντιμετωπίσουν αυξημένες τιμές στις ζωοτροφές, στην επέκταση του προγράμματος «Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή» που αυξάνονται κατά 200.000 οι δικαιούχοι, στην επέκταση του προγράμματος Τουρισμός για όλους με άλλους 200.000 δικαιούχους.
Ακόμη, αναμένεται ενημέρωση και για το στεγαστικό πακέτο που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης