Τελευταία Νέα
Οικονομία

Παπαγεωργίου (πρατηριούχοι Αττικής): Πάνω από 1,65 ευρώ το λίτρο η τιμή διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης τον Οκτώβριο

Παπαγεωργίου (πρατηριούχοι Αττικής): Πάνω από 1,65 ευρώ το λίτρο η τιμή διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης τον Οκτώβριο
Τι εκτίμησε ο Ν. Παπαγεωργίου για την τιμή εκκίνησης του πετρελαίου θέρμανσης τον Οκτώβριο
Σχετικά Άρθρα
Η μέση τιμή πανελλαδικά για την αμόλυβδη σήμερα ανέρχεται σε 2,05 ευρώ το λίτρο, ενώ για το πετρέλαιο κίνησης η μέση πανελλαδική τιμή ανέρχεται σε 1,93 ευρώ ανά λίτρο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Ένωσης Πρατηριούχων – Εμπόρων Καυσίμων Αττικής, Ν. Παπαγεωργίου.
Ο κ. Παπαγεωργίου μιλώντας στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στην σταθεροποίηση των τιμών της βενζίνης έπειτα από δύο εβδομάδες αυξήσεων μετά τον Δεκαπενταύγουστο, αλλά και στις αυξομειώσεις των διεθνών τιμών των καυσίμων τις τελευταίες εβδομάδες.

Πού θα κινηθεί το πετρέλαιο θέρμανσης

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον δύσκολο χειμώνα που έρχεται και την "τσουχτερή" τιμή με την οποία θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης.
Σύμφωνα με τον κ. Παπαγεωργίου, η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης θα ξεκινήσει με τιμή που θα ξεπερνά το 1,65 ευρώ το λίτρο, βάζοντας "φωτιά" στον οικογενειακό προϋπολογισμό.
Σημειώνεται ότι στις 29/8 ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Καταναλωτών (ΙΝΚΑ) Γ. Λεχουρίτης, μιλώντας στην ΕΡΤ εκτίμησε ότι η τιμή διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης θα ξεκινήσει από 1,80 ευρώ το λίτρο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης