Τελευταία Νέα
Οικονομία

Μειώσεις στους λογαριασμούς ρεύματος προαναγγέλλει ο Αλέξης Πατέλης

Μειώσεις στους λογαριασμούς ρεύματος προαναγγέλλει ο Αλέξης Πατέλης
Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο κ. Πατέλης ανάρτησε μία φωτογραφία με ένα ψαλίδι και έγραψε: «Έρχεται ψαλίδι σε λογαριασμούς ηλεκτρισμού όλων των νοικοκυριών και επιχειρήσεων»
Μείωση των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος όλων των νοικοκυριών και επιχειρήσεων προανήγγειλε ο διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης.
Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο κ. Πατέλης ανάρτησε μία φωτογραφία με ένα ψαλίδι και έγραψε: «Έρχεται ψαλίδι σε λογαριασμούς ηλεκτρισμού όλων των νοικοκυριών και επιχειρήσεων».
Οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης αναμένονται σύντομα.

 

Σύσκεψη για τα μέτρα στήριξης στο Μέγαρο Μαξίμου

Νωρίτερα, έγινε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για το πλαίσιο στήριξης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις και οι παρεμβάσεις στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος. 
Η συζήτηση, που έγινε υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη αφορούσε το πλαίσιο προκειμένου να καθοριστεί πλήρως το πακέτο στήριξης για τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός, μετά την επιστροφή του από τις Ηνωμένες Πολιτείες στις 18 Μαϊου, θα ζητήσει να γίνει στη Βουλή συζήτησε σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για τα θέματα Ενέργειας, με αφορμή την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης