Τελευταία Νέα
Οικονομία

Καββαθάς (ΓΣΕΒΕΕ): Σε ανεπίσημο lockdown η εστίαση - Μείωση του κύκλου εργασιών κατά 50% - 60% εδώ και δύο μήνες λόγω μέτρων

Καββαθάς (ΓΣΕΒΕΕ): Σε ανεπίσημο lockdown η εστίαση - Μείωση του κύκλου εργασιών κατά 50% - 60% εδώ και δύο μήνες λόγω μέτρων
Για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων οι κρατήσεις κινήθηκαν στο 60%-70%, σύμφωνα με τον Γ. Καββαθά

«Η εστίαση είναι σε ανεπίσημο lockdown. Εδώ και δύο μήνες σχεδόν, από τις αρχές Νοεμβρίου λόγω των περιοριστικών μέτρων ο κλάδος έχει υποστεί μια μείωση του κύκλου εργασιών της τάξης του 50-60%», τόνισε ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), Γ. Καββαθάς.
Ο κ. Καββαθάς μιλώντας στην ΕΡΤ έκανε αναφορά στα προβλήματα του κλάδου της εστίασης και σημείωσε ότι το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων παρουσίασε μια παρόμοια εικόνα, καθώς οι κρατήσεις κινήθηκαν στο 60%-70% σε σχέση με το 2019.
Πρόσθεσε ότι υπήρξαν πάρα πολλές ακυρώσεις, ενώ αναφερόμενος στο ενδεχόμενο νέων μέτρων, τόνισε ότι ο κλάδος της εστίασης έχει ήδη τεράστια προβλήματα επιβίωσης και ήδη τμήματα του κλάδου είναι κατεστραμμένα.
«Προέχει η δημόσια υγεία αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να στηριχθούν οικονομικά οι επιχειρήσεις», υπογράμμισε ο κ. Καββαθάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης