Τελευταία Νέα
Οικονομία

Καρούτζος: Χαφιές του Καπάκου στον ΕΔΟΕΑΠ με τα λεφτά των ασφαλισμένων

Καρούτζος: Χαφιές του Καπάκου στον ΕΔΟΕΑΠ με τα λεφτά των ασφαλισμένων
Ο ρόλος του χαφιέ έχει ανατεθεί στο μέλος της ΕΣΗΕΑ κα Φώφη Κορίδη

Ο χαφιεδισμός έγινε επάγγελμα και πληρώνεται με τα χρήματα των ασφαλισμένων του ΕΔΟΕΑΠ.
Ο ρόλος του χαφιέ έχει ανατεθεί στο μέλος της ΕΣΗΕΑ κα Φώφη Κορίδη, στενή φίλη της Προέδρου της ΕΣΗΕΑ Μαρίας Αντωνιάδου, η οποία προσελήφθη με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς προκήρυξη για να έχει το ρόλο του γραφείου τύπου του ΕΔΟΕΑΠ, αναφέρει ο πρώην πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ, Νίκος Καρούτζος.
Αντί λοιπόν να ενημερώνει τους ασφαλισμένους όπως προκύπτει από αντίγραφο email που περιήλθε στην κατοχή μου (ευχαριστώ ιδιαίτερα αυτόν που μου άνοιξε τα μάτια) όχι απλά παρακολουθεί τις ανακοινώσεις ενός άλλου μέλους ΔΣ αλλά προβαίνει και σε αναλυτική αναφορά των μέσων που τις φιλοξενούν και προτείνει ως τρόπο αντιμετώπισης τη σύνταξη απαντητικού κειμένου εν είδη ανακοίνωσης ΔΣ.
Oι ανακοινώσεις ΔΣ σημειωτέον εκδίδονται με απόφαση ΔΣ αλλά η διοίκηση Καπάκου είναι η πρώτη στην ιστορία του Οργανισμού που παραβιάζει τις καταστατικές διατάξεις.
Δηλαδή σε απλά λόγια η κα Κορίδη κάνει το χαφιέ συγκεκριμένων μελών του ΔΣ δηλαδή του Προέδρου κ. Καπάκου και της παρέας του έναντι των άλλων μελών του ΔΣ που έχουν διαφορετική άποψη. Δηλαδή πληρώνεται από τον ΕΔΟΕΑΠ με τα χρήματα των ασφαλισμένων για να κάνει τον προσωπικό ρουφιάνο του κ. Καπάκου, προκειμένου να πληροφορείται για τις κινήσεις όσων δεν συμφωνούν μαζί του και να τους πατάσσει ως άλλος Γκαίμπελς.
Παραδίδω την κα Κορίδη αλλά κυρίως τον κ. Καπάκο και την παρέα του στην κρίση των ασφαλισμένων.
Η κα Κορίδη βέβαια είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και ευελπιστώ ότι θα επιληφθούν τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα για τη σωρεία παραβάσεων που έχει διαπράξει μόνο από το συγκεκριμένο email που είμαι σίγουρος ότι δεν είναι το μόνο.


κοριδι_002.jpg


ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ
Μέλος ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ
Πρόεδρος ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ (2017-2018)
Γενικός Γραμματέας ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ (2013-2017)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης