Τελευταία Νέα
Οικονομία

Ένταξη 356 επενδυτικών σχεδίων στην «Εργαλειοθήκη ανταγωνιστικότητας μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων»

Ένταξη 356 επενδυτικών σχεδίων στην «Εργαλειοθήκη ανταγωνιστικότητας μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων»
Υπενθυμίζεται ότι η συνολική δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 396.530.584,56 ευρώ

Δημοσιεύθηκε η 13η τροποποίηση της απόφασης ένταξης πράξεων κρατικών ενισχύσεων στο πλαίσιο της δράσης "Εργαλειοθήκη ανταγωνιστικότητας μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων".
Η απόφαση αφορά στην ένταξη επιπλέον 356 επενδυτικών σχεδίων προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης 24.760.849,25 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι η συνολική δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 396.530.584,56 ευρώ.
Τροποποιήθηκε η πρόσκληση της δράσης: "e-λιανικό"
Επίσης τροποποιήθηκε η πρόσκληση της δράσης: "e-λιανικό". Η τροποποίηση αφορά στη διαδικασία αξιολόγησης, καθώς και στη διαδικασία ενστάσεων.
Συγκεκριμένα δημοσιεύτηκε η τέταρτη τροποποίηση της πρόσκλησης "e-λιανικό - Επιχορήγηση υφιστάμενων ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου, για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος".
Υπενθυμίζεται ότι η δράση στοχεύει στην επιχορήγηση ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) προκειμένου να στηριχθεί η λειτουργία τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19), να ενισχυθεί ο βαθμός ενσωμάτωσης της ψηφιακής τεχνολογίας, καθώς και ο ψηφιακός μετασχηματισμός τους και να αποφευχθεί ο συνωστισμός στους εσωτερικούς χώρους.
Η δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης