Τελευταία Νέα
Οικονομία

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7: Παράταση για τις αιτήσεις έως 12 Μαΐου

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7: Παράταση για τις αιτήσεις έως 12 Μαΐου
Η διήμερη παράταση της προθεσμίας κρίθηκε αναγκαία για τη διευκόλυνση των δικαιούχων, λόγω προσωρινής μη διαθεσιμότητας των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της ΑΑΔΕ
Σχετικά Άρθρα
Πιστώθηκε την Παρασκευή 8/5/2021 στους τραπεζικούς λογαριασμούς 20.359 δικαιούχων του 7ου κύκλου της Επιστρεπτέας Προκαταβολής ποσό συνολικού ύψους 62,7 εκατ. ευρώ.
Έτσι, μέσα σε μόλις 10 ημέρες, καταβλήθηκε συνολικά άμεση ενίσχυση ύψους 789,1 εκατ. ευρώ σε 282.302 δικαιούχους, καλύπτοντας πάνω από το 95% των επιχειρήσεων που έχουν υποβάλει αίτηση χορήγησης.
Παράλληλα, ανακοινώνεται ότι, η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων χορήγησης της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 7, μέσω της πλατφόρμας «myBusinessSupport» (www.aade.gr/mybusinesssupport), παρατείνεται έως την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021.
Η διήμερη παράταση της προθεσμίας κρίθηκε αναγκαία για τη διευκόλυνση των δικαιούχων, λόγω προσωρινής μη διαθεσιμότητας των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της ΑΑΔΕ, εξαιτίας προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης των υποδομών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης