Τελευταία Νέα
Οικονομία

Έργα αποκατάστασης 50 εκατ. ευρώ σε Ανατολική και Δυτική Αττική

Έργα αποκατάστασης 50 εκατ. ευρώ σε Ανατολική και Δυτική Αττική
Έργα αποκατάστασης σε Ανατολική και Δυτική Αττική
Τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται η διαγωνιστική διαδικασία και στο α' τρίμηνο του 2021 θα ξεκινήσουν τα έργα, ώστε να αντιμετωπιστούν οριστικά τα προβλήματα των κατοίκων αυτών των περιοχών της Αττικής.
Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προχωρά άμεσα στην υλοποίηση έργων προϋπολογισμού 50 εκατ. € στην Ανατολική και Δυτική Αττική, με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που συνδυάζει ταυτόχρονη αποκατάσταση, θωράκιση και αναβάθμιση των υποδομών στις περιοχές, που επλήγησαν από τις φυσικές καταστροφές.
Τα έργα αφορούν στην αποκατάσταση ζημιών του οδικού δικτύου στη Δυτική και Ανατολική Αττική, που επλήγησαν σημαντικά από φυσικές καταστροφές (πλημμύρες και πυρκαγιές).
Συγκεκριμένα, τα έργα αποκατάστασης των οδικών υποδομών αφορούν τους Δήμους Μάνδρας – Ειδυλλίας, Ελευσίνας και Μεγαρέων της Δυτικής Αττικής και τους Δήμους Ραφήνας – Πικερμίου και Μαραθώνα της Ανατολικής Αττικής.
Τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται η διαγωνιστική διαδικασία και στο Α' τρίμηνο του 2021 θα ξεκινήσουν τα έργα, ώστε να αντιμετωπιστούν οριστικά τα προβλήματα των κατοίκων αυτών των περιοχών της Αττικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης