Τελευταία Νέα
Οικονομία

Χατζηθεοδοσίου (ΕΕΑ): Aπευθείας παροχή κεφαλαίων από 5.000 έως 10.000 ευρώ στις επιχειρήσεις, μέσω της ΑΑΔΕ

Χατζηθεοδοσίου (ΕΕΑ): Aπευθείας παροχή κεφαλαίων από 5.000 έως 10.000 ευρώ στις επιχειρήσεις, μέσω της ΑΑΔΕ
Από την πρώτη στιγμή το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών έχει διατυπώσει τη θέση για απευθείας παροχή κεφαλαίων από 5.000 έως 10.000 ευρώ στις επιχειρήσεις μέσω της ΑΑΔΕ
Για την απουσία ρευστότητας και την αδυναμία πάρα πολλών επιχειρήσεων να υπαχθούν σε κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, μίλησε σήμερα Δευτέρα 15 Ιουνίου, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega o πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα του επιμελητηρίου, έκρουσε και πάλι τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας ότι αν δεν «σπάσει» ο αποκλεισμός μεγάλου μέρους των επιχειρήσεων από χρηματοδοτικά προγράμματα, λόγω των προαπαιτούμενων και των επιπλέον εγγυήσεων που ζητούν τα τραπεζικά ιδρύματα, οι συνέπειες θα είναι πάρα πολύ αρνητικές.
Εκτίμησε, μάλιστα, ότι αν δεν δοθούν τα απαραίτητα κεφάλαια κίνησης -θέμα που έθεσαν μετ' επιτάσεως και οι ίδιοι οι επαγγελματίες - επιχειρηματίες κατά την περιοδεία του Ε.Ε.Α. σε πολλούς δήμους της Αττικής για τη δωρεάν διανομή υγειονομικού υλικού- τότε θα ξεπεραστεί ακόμη και η πρόβλεψη για 100.000 «λουκέτα» και 250.000 ανέργους μέχρι τον Σεπτέμβριο.
Όπως σημείωσε και ο κ. Χατζηθεοδοσίου, από την πρώτη στιγμή το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών έχει διατυπώσει τη θέση για απευθείας παροχή κεφαλαίων -από 5.000 έως 10.000 ευρώ- στις επιχειρήσεις μέσω της ΑΑΔΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης