Τελευταία Νέα
old

Νέα υποψηφιότητα-έκπληξη από τον δικηγόρο Θεμιστοκλή Χατζηιωάννου για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

tags :
Νέα υποψηφιότητα-έκπληξη από τον δικηγόρο Θεμιστοκλή Χατζηιωάννου για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
Πρόκειται για μια πολυσυλλεκτική υποψηφιότητα με ειδικά χαρακτηριστικά που απευθύνεται σε όλους τους δικηγόρους
O δικηγόρος και ιδρυτής της τράπεζας νομικών πληροφοριών inlaw.gr Θεμιστοκλής Χατζηιωάννου, ανακοίνωσε σήμερα (10/10) την υποψηφιότητά του να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, στις επερχόμενες εκλογές της 26ης και 27ης Νοεμβρίου, προκαλώντας έκπληξη της τελευταίας στιγμής, αφού η υποψηφιότητα αυτή δεν είχε διαρρεύσει, ενώ πρόκειται για μια πολυσυλλεκτική υποψηφιότητα με ειδικά χαρακτηριστικά που απευθύνεται σε όλους τους δικηγόρους.
Στην ανακοίνωσή του τονίζει την ανάγκη δημιουργίας ενός συλλόγου με άλλο πρόσωπο, που θα βρίσκεται δίπλα στον μαχόμενο δικηγόρο και στις ανάγκες του, τώρα που ο δικηγόρος απαξιώνεται, στοχοποιείται και το προσωπικό αδιέξοδο του καθενός, κυριαρχεί στις καθημερινές συζητήσεις.
Διαβάστε την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Θεμιστοκλή Χατζηιωάννου:
«Στους παλαιότερους δεν χρειάζεται να συστηθώ. Γνωριζόμαστε. Οι νεότερες γενιές με έμαθαν από την Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών inlaw.gr, που δημιούργησα και συντηρώ, η οποία επί 11 έτη βοηθάει καθημερινά εκατοντάδες νέους δικηγόρους να λύσουν νομικά προβλήματα.
Όλα αυτά τα χρόνια βρισκόμουν κοντά στα προβλήματα των δικηγόρων, θέτοντας της υπηρεσίες μου στη διάθεση κάθε Πρόεδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κάθε φορά που μου ζητήθηκε, από τη θητεία μου στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και ως μέλος της συντακτικής επιτροπής του Νομικού Βήματος.
Σήμερα ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, το κοινό μας σπίτι γκρεμίζεται. Ο δικηγόρος απαξιώνεται, στοχοποιείται και έχει μετατραπεί σε εισπράκτορα φόρων…
Το προσωπικό αδιέξοδο του καθενός κυριαρχεί στις καθημερινές μας συζητήσεις.
Το εύκολο είναι να είσαι θεατής, κριτής και τιμητής.
Υπάρχει, όμως και ο άλλος δρόμος…
Να βγεις μπροστά και να προσπαθήσεις να ανατρέψεις νοοτροπίες, ευκολίες και βολέματα.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης