Τελευταία Νέα
Οικονομία

Dombrovskis (Κομισιόν): Καθοριστικής σημασίας η γρήγορη υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων από την Ελλάδα

Dombrovskis (Κομισιόν): Καθοριστικής σημασίας η γρήγορη υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων από την Ελλάδα
O αντιπρόεδρος της Κομισιόν σχολιάζει τη σύσταση της Επιτροπής για την έξοδο της Ελλάδας από τη διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος
«Η γρήγορη υλοποίηση των συμφωνημένων μεταρρυθμίσεων έχει καθοριστική σημασία προκειμένου να φανούν τα θετικά τους αποτελέσματα στην ελληνική κοινωνία και οικονομία» επεσήμανε σήμερα (12/7/2017) ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Valdis Dombrovskis, στον απόηχο της σύστασης της Επιτροπής για έξοδο της Ελλάδας από τη διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος.
Ο ίδιος τόνισε ότι η εν λόγω σύσταση της Κομισιόν είναι ακόμα ένα θετικό σημάδι χρηματοπιστωτικής σταθερότητας και οικονομικής ανάκαμψης στην Ελλάδα.
«Καλώ την Ελλάδα να αξιοποιήσει τα επιτεύγματά της και να συνεχίσει να ενισχύει την εμπιστοσύνη στην οικονομία της, σημαντικό στοιχείο για την προετοιμασία της επιστροφής της στις χρηματοπιστωτικές αγορές» επεσήμανε επίσης.
Πάντως, ο Dombrovskis επεσήμανε ότι «μια μακροχρόνια αναπτυξιακή στρατηγική θα διασφαλίσει περισσότερες και καλύτερες θέσεις εργασίας, καθώς και σταθερή ανάπτυξη και ευημερία για το μέλλον».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης