Τελευταία Νέα
Οικονομία

ΤΑΙΠΕΔ: Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς για το Castello Bibelli στην Κέρκυρα - Προθεσμία έως 26/10

tags :
ΤΑΙΠΕΔ: Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς για το Castello Bibelli στην Κέρκυρα - Προθεσμία έως 26/10
Η πρόσκληση αφορά γεωτεμάχιο έκτασης 77.019 τ.μ., το οποίο αποτελεί τμήμα του Castello Bibelli, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή "Κάτω Κορακιάνα"
Στη δημοσιότητα έδωσε το ΤΑΙΠΕΔ την Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς για την αξιοποίηση τμήματος του ακινήτου "Castello Bibelli”, στην Κέρκυρα.
Η πρόσκληση αφορά γεωτεμάχιο έκτασης 77.019 τ.μ., το οποίο αποτελεί τμήμα του Castello Bibelli, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή "Κάτω Κορακιάνα", Δήμος Κερκύρας, της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και η προθεσμία υποβολής λήγει στις 26 Οκτωβρίου 2017.
Η αξιοποίηση του Ακινήτου, το οποίο αποτελεί τμήμα του Castello Bibelli, θα γίνει μέσω της σύστασης της Εταιρείας, της εισφοράς από το Ταμείο των εμπραγμάτων δικαιωμάτων της κυριότητας και του Δικαιώματος Επιφανείας, με διάρκεια ενενήντα εννέα (99) έτη, επί του Ακινήτου και της πώλησης και μεταβίβασης, σύμφωνα με τους όρους της Σύμβασης Αγοραπωλησίας Μετοχών, του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας στον Πλειοδότη.
Για το σκοπό της αξιοποίησης του Ακινήτου, το Ταμείο αποφάσισε τη διενέργεια διεθνούς διαγωνιστικής διαδικασίας για την ανάδειξη Πλειοδότη.


Η Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης