Τελευταία Νέα
Οικονομία

Στην Puig έναντι 40 εκατ.ευρώ η Apivita που έχει ηγετική θέση σε Ελλάδα και Ισπανία

tags :
Στην Puig έναντι 40 εκατ.ευρώ  η Apivita που έχει ηγετική θέση σε Ελλάδα και Ισπανία
Η Apivita έχει ένα ισχυρό τμήμα έρευνας και ανάπτυξης  στους τομείς της χημείας, φαρμακευτικής, βιολογίας και της κοσμετολογίας και έχει συνεργασίες σε τουλάχιστον  23 χώρες
Στον ισπανικό όμιλο Puig, μέσω της εταιρείας Exea πέρασε η πλειοψηφία των μετοχών της ελληνικής εταιρείας φυσικών καλλυντικών Apivita έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης.   
Η Apivita, κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα και την Ισπανία με τις πωλήσεις να αυξάνονται κατά 30% ετησίως ενώ είναι παρούσα και σε πολλές άλλες  ευρωπαϊκές αγορές.
Η Apivita έχει ένα ευρύ φάσμα των φυσικών καλλυντικών προϊόντων που βασίζονται στο μέλι, όπως ανακοινώθηκε από τον όμιλο Puig.
Πρόεδρος της ελληνικής εταιρείας παραμένει ο μέχρι τώρα ιδιοκτήτης της Νίκος Κουτσιανάς, σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης.
Η Apivita έχει ένα ισχυρό τμήμα έρευνας και ανάπτυξης  στους τομείς της χημείας, φαρμακευτικής, βιολογίας και της κοσμετολογίας και έχει συνεργασίες σε τουλάχιστον  23 χώρες. 
Η ελληνική εταιρεία, που εξαγοράστηκε από την Puig ιδρύθηκε το 1972 από τον Νίκο και Νίκη Κουτσιανά και έκτοτε έχει αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα των φυσικών καλλυντικών προϊόντων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης