Τελευταία Νέα
old

Στο Eurogroup οι προτάσεις Τσακαλώτου για τον «κόφτη» - Στόχος η επανεκκίνηση των διαπραγματεύσεων

Στο Eurogroup οι προτάσεις Τσακαλώτου για τον «κόφτη» - Στόχος η επανεκκίνηση των διαπραγματεύσεων
Στόχος της κυβέρνησης και του υπουργείου Οικονομικών, είναι το Eurogroup να ανάψει το «πράσινο φως» για την επιστροφή των τεχνικών κλιμακίων, αναφέροντας πως έχει σημειωθεί πρόοδος
Κείμενο προτάσεων έχει συντάξει ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, στο οποίο περιγράφονται τα βήματα που προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση, ώστε να κλείσει η αξιολόγηση.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο υπουργός Οικονομικών στο επίμαχο κείμενο περιγράφει τον «μηχανισμό αυξημένων εγγυήσεων», με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η Αθήνα έχει διάφορε εκδοχές και προτάσεις που θα παρουσιάσει στο κρίσιμο Eurogroup της 26ης Ιανουαρίου, επιχειρώντας να επανεκκινήσει τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης και να κλείσει η αξιολόγηση.
Στόχος της κυβέρνησης και του υπουργείου Οικονομικών, είναι το Eurogroup να ανάψει το «πράσινο φως» για την επιστροφή των τεχνικών κλιμακίων, αναφέροντας πως έχει σημειωθεί πρόοδος.
Το κείμενο το οποίο συντάσσει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι ίδιες προτάσεις θα παρουσιαστούν στο προπαρασκευαστικό Euro Working Group από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη.

Δ.Α.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης