Τελευταία Νέα
Οικονομία

Κατρούγκαλος: Η αξιολόγηση θα κλείσει – Δε θα περάσει του Schaeuble και του Thomsen

Κατρούγκαλος: Η αξιολόγηση θα κλείσει – Δε θα περάσει του Schaeuble και του Thomsen
«Γιατί να πάμε σε εκλογές όταν ο ελληνικός λαός θα δει με την άνοδο της οικονομίας, να επιστρέφουν σε εκείνον οι προσπάθειες και οι κόποι του;»
Σε πολύ έντονο ύφος μίλησε για τους κκ Wolfgang Schaeuble και Paul Tomsen ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, ξεκαθαρίζοντας ότι η β' αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος θα κλείσει.
«Δεν κάνει στην Ευρώπη κουμάντο ο κ. Schaeuble.
«Αλίμονο, αν η Ε.Ε. ήταν ο κ. Schaeuble.
Το ΔΝΤ μπορεί να συμμετέχει ως τεχνικός σύμβουλος.
Δεν θα περάσει του Schaeuble και του Tomsen γιατί οι δυνάμεις αυτές δεν είναι πλειοψηφικές», δήλωσε χαρακτηριστικά στον ρ/σ «Realfm 97,8» ο κ. Κατρούγκαλος, ερωτηθείς σχετικά με τις τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών έχει τον έλεγχο της Ε.Ε. και μπλοκάρει την αξιολόγηση.
Επίσης, σε ό,τι αφορά το τουρκικό πλοίο που προσάραξε την Κω και τις αναφορές για… οπλισμό στο εσωτερικό του, τόνισε πως «παρακολουθούμε όλα τα αρμόδια υπουργεία το περιστατικό με το τουρκικό πλοίο στο Αιγαίο».
Όσο για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο Κατρούγκαλος σχολίασε:
«Δεν ετοιμαζόμαστε για εκλογές.
Γιατί να πάμε σε εκλογές όταν ο ελληνικός λαός θα δει με την άνοδο της οικονομίας, να επιστρέφουν σε εκείνον οι προσπάθειες και οι κόποι του;».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης