Τελευταία Νέα
Οικονομία

Αλεξιάδης: Αυτόματος έλεγχος για όσους έχουν μεγαλύτερες καταθέσεις από δηλωθέντα εισοδήματα

tags :
Αλεξιάδης: Αυτόματος έλεγχος για όσους έχουν μεγαλύτερες καταθέσεις από δηλωθέντα εισοδήματα
Θα διασταυρώνεται για εκατομμύρια πολίτες και για πολλά χρόνια, το τί δήλωσαν στη φορολογική τους δήλωση και το τι είχαν σε καταθέσεις από ένα όριο και πάνω.
Για φορολογικό έλεγχο θα κληθούν αυτόματα, όσοι έχουν καταθέσεις από ένα όριο και πάνω, οι οποίες βρίσκονται σε αναντιστοιχία με τις φορολογικές τους δηλώσεις, είπε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης μιλώντας στον ρ/σ "Στο Κόκκινο".
Όπως είπε συγκεκριμένα, με το πρόγραμμα που ολοκληρώνεται αυτή την περίοδο, θα διασταυρώνεται για εκατομμύρια πολίτες και για πολλά χρόνια, το τί δήλωσαν στη φορολογική τους δήλωση και το τι είχαν σε καταθέσεις από ένα όριο και πάνω, την αντίστοιχη χρονιά.
"Εάν π.χ. είχε δηλώσει 50.000 εισόδημα και είχε κάνει κατάθεση 500.000 ευρώ, αυτόματα θα κληθεί για έλεγχο" διευκρίνισε.
Ξεκαθάρισε δε, ότι "θα έχουμε φορολογικό έλεγχο, είτε έχουν αποσυρθεί από τις τράπεζες, είτε όχι, εάν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ φορολογικής δήλωσης και καταθέσεων ή επενδυτικών προϊόντων".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης