Τελευταία Νέα
Οικονομία

Ο Ευ. Καραγρηγορίου επικρατέστερος διάδοχος του Α. Στεργιώτη στην προεδρία της Επιτροπής Εποπτείας Παιγνίων

Ο Ευ. Καραγρηγορίου επικρατέστερος διάδοχος του Α. Στεργιώτη στην προεδρία της Επιτροπής Εποπτείας Παιγνίων
Αποτελεί ήδη μέλος του Δ.Σ. της ΕΕΕΠ, οπότε γνωρίζει άμεσα τα θέματα που θα κληθεί να διαχειριστεί
Ο οικονομολόγος Ευάγγελος Καραγρηγορίου φέρεται να είναι ο επικρατέστερος διάδοχος του Αντώνη Στεργιώτη στη θέση του προέδρου της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ), καθώς η θητεία του τελευταίου λήγει στις 19 Ιουνίου.
Οι πληροφορίες θέλουν τον κ. Καραγρηγορίου να προτείνεται για τη θέση του προέδρου της Αρχής από το υπουργείο Οικονομικών, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ακρόαση του από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
Σημειώνεται ότι ο ίδιος αποτελεί ήδη μέλος του Δ.Σ. της ΕΕΕΠ, οπότε γνωρίζει άμεσα τα θέματα που θα κληθεί να διαχειριστεί.
Η όλη διαδικασία αναμένεται πως θα επισπευσθεί, καθώς η λήξη της θητείας του κ. Στεργιώτη πιέζει, ενώ είναι ανοικτά σημαντικά θέματα και εκκρεμότητες.
Ένα από τα βασικά ζητήματα που θα κληθεί να χειριστεί ο νέος πρόεδρος της ΕΕΕΠ είναι εκείνο με τα VLTs (βιντεολόττο) του ΟΠΑΠ, καθώς απόφαση του ιδίου του κ. Στεργιώτη για αλλαγές στο σχετικό κανονισμό σε κρίσιμη χρονική στιγμή είχε οδηγήσει στο «πάγωμα» της επένδυσης από τον Οργανισμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης