Τελευταία Νέα
Οικονομία

Πιτσιόρλας (ΤΑΙΠΕΔ): Η επένδυση στο Ελληνικό θα σφραγίσει τη νέα αναπτυξιακή πορεία της χώρας

Πιτσιόρλας (ΤΑΙΠΕΔ): Η επένδυση στο Ελληνικό θα σφραγίσει τη νέα αναπτυξιακή πορεία της χώρας
Η υλοποίηση ενός τόσο μεγάλου έργου δημιουργεί την προοπτική χιλιάδων θέσεων εργασίας που αυτή τη στιγμή αποτελεί το μέγα ζήτημα για τον ελληνικό λαό, σημείωσε ο κ. Πιτσιόρλας 
«Με την υπογραφή της νέας συμφωνίας για το Ελληνικό δρομολογείται η υλοποίηση μιας επένδυσης, η οποία θα σφραγίσει τη νέα αναπτυξιακή πορεία της χώρας», δήλωσε ο Στέργιος Πιτσιόρλας, πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, με αφορμή την υπογραφή του Μνημονίου Συναντίληψης (MoU) μεταξύ του ΤΑΙΠΕΔ και της Lamda Development.
Ανέφερε, δε, πως «η ουσιαστική βελτίωση της προϋπάρχουσας σύμβασης επιλύει τα προβλήματα που αποτέλεσαν τη βάση για τη διατύπωση ενστάσεων κατά την προηγούμενη περίοδο», ενώ προσέθεσε πως «τα επόμενα χρόνια θα υλοποιείται στην Αττική το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης και θα δημιουργηθεί το μεγαλύτερο αστικό πάρκο σε όλη την Ευρώπη».
Πάνω απ’ όλα όμως, κατέληξε ο κ. Πιτσιόρλας, η υλοποίηση ενός τόσο μεγάλου έργου δημιουργεί την προοπτική χιλιάδων θέσεων εργασίας που αυτή τη στιγμή αποτελεί το μέγα ζήτημα για τον ελληνικό λαό.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης