Τελευταία Νέα
Οικονομία

New Europe: Πιθανή η σύγκληση του Eurogroup στις 28/4 για την Ελλάδα, ακόμα και χωρίς συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο

New Europe: Πιθανή η σύγκληση του Eurogroup στις 28/4 για την Ελλάδα, ακόμα και χωρίς συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο
Ο επικεφαλής του Eurogroup θα αξιολογήσει σήμερα, Τρίτη, την κατάσταση και θα αποφασίσει αν το Eurogroup της 28ης Απριλίου θα πραγματοποιηθεί
Την εκτίμηση ότι το κρίσιμο Eurogroup της Μεγάλης Πέμπτης 28 Απριλίου ενδέχεται να πραγματοποιηθεί ακόμα και χωρίς να υπάρξει συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο, διατύπωσε ευρωπαίος αξιωματούχος, μιλώντας υπό το καθεστώς της ανωνυμίας, στο δίκτυο New Europe.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το δίκτυο, ο Jeroen Dijsselbloem, επικεφαλής του Eurogroup, θα εξετάσει και αξιολογήσει την κατάσταση σήμερα, Τρίτη 26/4, το απόγευμα, ώστε να αποφασίσει αν το προαγγελμένο Eurogroup της 28ης Απριλίου θα πραγματοποιηθεί.
Φαίνεται, πάντως, ότι το Eurogroup θα συγκληθεί την Πέμπτη είτε υπάρξει συμφωνία σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων, είτε όχι.
Έτσι, εκτιμά το New Europe, θα δοθεί η δυνατότητα στην ελληνική πλευρά να παρουσιάσει πιο διεξοδικά την πρότασή της για τον μηχανισμό της αυτόματης περικοπής των δαπανών.
Προς το παρόν, πάντως, οι ίδιες πηγές επιβεβαιώνουν ότι οι διαπραγματεύσεις για την πρώτη αξιολόγηση του τρίτου προγράμματος διάσωσης της Ελλάδα είναι ακόμα «ανοιχτές» και συνιστούν υπομονή.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης