Τελευταία Νέα
Οικονομία

Το ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας «αδειάζει» τον Σταθάκη - «Ο στόχος για τα έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις παραμένει 50 δισ. ευρώ»

Το ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας «αδειάζει» τον Σταθάκη - «Ο στόχος για τα έσοδα από τις  αποκρατικοποιήσεις παραμένει 50 δισ. ευρώ»
Όπως δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Wolfang Schaeuble, η συμφωνία του καλοκαιριού, η οποία προέβλεπε έσοδα 50 δισ. ευρώ από τις αποκρατικοποιήσεις, εξακολουθεί να ισχύει
Ο στόχος για τα έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις παραμένει στα 50 δισ. ευρώ, διαμηνύει το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας, απαντώντας στις σχετικές δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας, Γιώργου Σταθάκη.
Όπως δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Wolfang Schaeuble, η συμφωνία του καλοκαιριού, η οποία προέβλεπε έσοδα 50 δισ. ευρώ από τις αποκρατικοποιήσεις, εξακολουθεί να ισχύει, όπως προβλέπει το μνημόνιο.
Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Γιώργος Σταθάκης δήλωσε ότι ο στόχος πλέον είναι έσοδα 15 δισ. ευρώ, καθώς τα 50 δισ. δεν ήταν ρεαλιστικός στόχος.
Σημειώνεται ότι το περασμένο καλοκαίρι, ο Schaeuble είχε επιμείνει ιδιαίτερα στο ζήτημα του Ταμείου των Αποκρατικοποιήσεων, προκειμένου να κλείσει η συμφωνία με την Ελλάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης