Τελευταία Νέα
Οικονομία

Μάρδας: Η επέκταση της ελληνικής επιχειρηματικής δράσης σε νέες αγορές στόχος του ΥΠΕΞ

Μάρδας: Η επέκταση της ελληνικής επιχειρηματικής δράσης σε νέες αγορές στόχος του ΥΠΕΞ
Το ΥΠΕΞ διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο διπλωματικών αρχών, με βασική αποστολή την υποστήριξη και την ενίσχυση των εξαγωγικών προσπαθειών των ελληνικών επιχειρήσεων
Ότι η ενίσχυση της επιχειρηματικής εξωστρέφειας, η προβολή της Ελλάδος στις διεθνείς αγορές ως χώρας παραγωγής και εξαγωγής ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά και η επέκταση της ελληνικής επιχειρηματικής δράσης σε νέες αγορές είναι μεταξύ των στόχων του υπουργείου Εξωτερικών, υποστήριξε ο κ. Δημήτρης Μάρδας, υφυπουργός Εξωτερικών, μιλώντας σε εκδήλωση του Προγράμματος Επιχειρηματικών Συναντήσεων Go in Athens, που διοργανώνει η Eurobank, στο πλαίσιο της διεθνούς πρωτοβουλίας της τράπεζας «Go International».
Στο πλαίσιο αυτό, το υπουργείο Εξωτερικών διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο διπλωματικών αρχών, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τα Γραφεία Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων, με βασική αποστολή την υποστήριξη και την ενίσχυση των εξαγωγικών προσπαθειών των ελληνικών επιχειρήσεων.
«Μέσα στο 2016, προγραμματίζουμε σειρά επιχειρηματικών αποστολών και έχουν ήδη οριστεί τα χρονικά διαστήματα πραγματοποίησης για την Ιορδανία, την Τυνησία, την Ινδία, τη Σουηδία, τη Σερβία, τη Ν. Κορέα και αναμένονται λεπτομέρειες για τη Σαουδική Αραβία, την Κένυα, τη Ρουμανία, την Πολωνία, τη Λευκορωσία, το Ιράν και τη ΝΑ Ασία», γνωστοποίησε ο κ. Μάρδας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης