Τελευταία Νέα
Οικονομία

Η πορεία του ΕΣΠΑ συζητήθηκε στη συνάντηση Σταθάκη – Crețu (Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής)

Η πορεία του ΕΣΠΑ συζητήθηκε στη συνάντηση Σταθάκη – Crețu (Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής)
H κα. Crețu εξέφρασε την ικανοποίηση της στην προσπάθεια της κυβέρνησης για την απορροφητικότητα των κονδυλίων ΕΣΠΑ 2007 - 2013
Η κινητοποίηση της κυβέρνησης για την εκκίνηση των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2014-2020, αλλά και η ολοκλήρωση των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2007-2013 που βρίσκονται στην τελευταία φάση τους, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης της Επιτρόπου, αρμόδιας για την Περιφερειακή Πολιτική, Corina Crețu με τον υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργο Σταθάκη και τον υφυπουργό, Αλέξη Χαρίτση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, η κα. Crețu εξέφρασε την ικανοποίηση της στην προσπάθεια της κυβέρνησης για την απορροφητικότητα των κονδυλίων ΕΣΠΑ 2007 - 2013, την έναρξη των νέων προγραμμάτων αλλά και την υιοθέτηση καινοτομιών όπως η υιοθέτηση συστήματος διαχείρισης ελέγχου για τα νέα προγράμματα.
Από την πλευρά του ο κ. Σταθάκης, ανέφερε στην Επίτροπο τις αλλαγές στη φάση υποβολής και αξιολόγησης των επενδυτικών προτάσεων και σχεδίων, ώστε να μειωθεί ο χρόνος και το κόστος για τους επενδυτές.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης