Τελευταία Νέα
Οικονομία

Κάλεσμα για διάλογο απηύθυνε εκ νέου στους αγρότες ο υπουργός Εργασίας Γ. Κατρούγκαλος

Κάλεσμα για διάλογο απηύθυνε εκ νέου στους αγρότες ο υπουργός Εργασίας Γ.  Κατρούγκαλος
Πρόκειται για μια δυναμική διαπραγμάτευση που είναι ανοιχτό το πεδίο των βελτιώσεων και των τροποποιήσεων, ανέφερε η κα. Φωτίου
«Θα ακούσετε τις προτάσεις της κυβέρνησης από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, όταν θα έρθουν οι αγρότες, όπως ελπίζουμε και προετοιμάζουμε αυτήν τη συνάντηση στο τέλος της εβδομάδας» τόνισε ο υπουργός Εργασίας κ. Κατρούγκαλος, μιλώντας σε δημοσιογράφους, απευθύνοντας εκ νέου κάλεσμα στους αγρότες για διάλογο.
Μετά την ολοκλήρωση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής, ο κ. Κατρούγκαλος, ανέφερε ότι η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό έχει ήδη διατυπώσει τις προτάσεις της για τα περισσότερα θέματα όπου υπάρχουν παραμετρικές αλλαγές, όπως για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους επιστήμονες.
Στη συνέχεια η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου είπε ότι σχεδιάζεται η συνολική εφαρμογή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος από 1/1/2017.
«Πρόκειται για μια δυναμική διαπραγμάτευση που είναι ανοιχτό το πεδίο των βελτιώσεων και των τροποποιήσεων», ανέφερε η κα. Φωτίου.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης