Τελευταία Νέα
Οικονομία

Μεγαλύτερη σαφήνεια για το ασφαλιστικό και τα δημοσιονομικά μέτρα ζητά από την ελληνική κυβέρνηση ο Dijsselbloem

tags :
Μεγαλύτερη σαφήνεια για το ασφαλιστικό και τα δημοσιονομικά μέτρα ζητά από την ελληνική κυβέρνηση ο Dijsselbloem
Σχετικά με το Eurogroup της 11ης Φεβρουαρίου, ο Dijsselbloem τόνισε ότι θα συζητήσει την πορεία της πρώτης αξιολόγησης του προγράμματος
Μεγαλύτερη σαφήνεια όσον αφορά τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού και τα επιπλέον δημοσιονομικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν από την ελληνική κυβέρνηση, ζητά ο πρόεδρος του Eurogroup, Jeroen Dijsselbloem, όπως αναφέρει σε ενημερωτική επιστολή του προς το ολλανδικό κοινοβούλιο.
Σχετικά με το Eurogroup της 11ης Φεβρουαρίου, ο Dijsselbloem τόνισε ότι θα συζητήσει την πορεία της πρώτης αξιολόγησης του προγράμματος.
«Θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να υπάρξει μεγαλύτερη σαφήνεια όσον αφορά τις περαιτέρω μεταρρυθμίσεις για το ασφαλιστικό και τα επιπλέον δημοσιονομικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν από την ελληνική κυβέρνηση, στο βαθμό που αποτελούν κομμάτι της πρώτης αξιολόγησης.
Οι θεσμοί εξακολουθούν να βρίσκονται σε συνομιλίες με τις ελληνικές αρχές αναφορικά με το ακριβές περιεχόμενο των εν λόγω μέτρων.
Με την επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης μπορεί μια χρηματική δόση να διατεθεί προς εκταμίευση από την Ελλάδα», τόνισε ο Dijsselbloem απευθυνόμενος στο ολλανδικό κοινοβούλιο, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορ4είο.,

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης