Τελευταία Νέα
Οικονομία

Συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ. του ESM για την έγκριση της υποδόσης 1 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα

tags :
Συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ. του ESM για την έγκριση της υποδόσης 1 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα
Ο νέος γύρος των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους εκπροσώπους των δανειστών θα αρχίσει στις 18 Ιανουαρίου
Συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα μέσω τηλεδιάσκεψης το διοικητικό συμβούλιο του ESM για την έγκριση της εκταμίευσης της υποδόσης ύψους 1 δισ. ευρώ, καθώς ολοκληρώθηκε ο δεύτερος γύρος με τα προαπαιτούμενα τα οποία ψήφισε η ελληνική βουλή.
Ο νέος γύρος των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους εκπροσώπους των δανειστών θα αρχίσει στις 18 Ιανουαρίου, με το ασφαλιστικό να αποτελεί τον επόμενο μεγάλο σκόπελο των μεταρρυθμίσεων, των οποίο καλείται να περάσει η κυβέρνηση Τσίπρα.
Χθες η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Mina Andreeva, επιβεβαίωσε τη συμφωνία μεταξύ της κυβέρνησης και των δανειστών για τα προαπαιτούμενα επιβεβαίωσε , τονίζοντας ότι πλέον ανοίγει ο δρόμος για την εκταμίευση της υπο-δόσης του 1 δισ. ευρώ.
Όπως ανέφερε η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υπήρξε συμφωνία για τις εκκρεμότητες της ελληνικής κυβέρνησης, εξέλιξη που θα οδηγήσει στην εκταμίευση της δόσης.

(Πρώτη Ενημέρωση: 12:02, Τρίτη 22 Δεκεμβρίου)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης