Τελευταία Νέα
Οικονομία

Παναρίτη (οικονομολόγος): Θα υπάρξει μικρός αριθμός πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας

Παναρίτη (οικονομολόγος): Θα υπάρξει μικρός αριθμός πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας
Αυτή την περίοδο η ιδεολογία δεν έχει καμία σημασία, υποστήριξε η οικονομολόγος Έλενα Παναρίτη
Την εκτίμηση ότι θα υπάρξει ένας μικρός αριθμός πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας εξέφρασε η κα Έλενα Παναρίτη, οικονομολόγος και πρώην σύμβουλος του Γ. Βαρουφάκη, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, τονίζοντας πως «θα δούμε».
Κληθείσα να σχολιάσει τις δηλώσεις του κ. Τσακαλώτου μετά το Eurogroup της Δευτέρας, η κα Παναρίτη ανέφερε ότι «μάλλον πρόκειται για πολιτική απάντηση», ενώ πρόσθεσε πως «από ό,τι κατάλαβα τρέχουμε πολύ γρήγορα σε ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών».
Η ίδια επεσήμανε στη συνέχεια πως «δεν έχουμε από το 2009 ένα εθνικό σχέδιο διεκδικήσεων και οργάνωσης, χωρίς να μας ενδιαφέρει τι θα πει η τρόικα».
Ακόμα, υπογράμμισε πως «από τη στιγμή που υπεγράφη το Μνημόνιο υπήρξε λήξη συναγερμού».
Ερωτηθείσα αν βρίσκεται σε επικοινωνία με τον πρώην υπουργό Οικονομικών, κ. Γιάνη Βαρουφάκη και αν θα συμμετάσχει σε κάποιο κίνημα, η κα Παναρίτη σχολίασε πως «μιλήσαμε κάποια στιγμή τον Οκτώβριο με τον κ. Βαρουφάκη», αλλά και ότι «δεν συμμετέχω πουθενά, καθώς δεν θεωρώ ότι η ιδεολογία παίζει κάποιο ρόλο αυτή την περίοδο».
Τέλος, ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά του κ. Πάγκαλου για την επίθεση στο πρόσωπό της, ενώ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έμεινα άναυδη, λυπάμαι ειλικρινά που βρέθηκα στο απίστευτο στόμα του, δεν υπήρχε λόγος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης