Τελευταία Νέα
Οικονομία

Συνάντηση V. Dombrovskis (Κομισιόν) με τον διοικητή της ΤτΕ, Γ. Στουρνάρα

tags :
Συνάντηση V. Dombrovskis (Κομισιόν) με τον διοικητή της ΤτΕ, Γ. Στουρνάρα
Ολοκληρώνεται σήμερα η επίσκεψη του αντιπροέδρου της Κομισιόν στην Ελλάδα
Συνάντηση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γ. Στουρνάρα θα έχει σήμερα το πρωί ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Valdis Dombrovskis, ο οποίος σήμερα ολοκληρώνει το ταξίδι του στην Ελλάδα.
Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 09:30 το πρωί.
Κατόπιν ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν θα επισκεφθεί (στις 10:45) το «InnovAthens», έναν κόμβο καινοτομίας που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και βρίσκεται στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι.
Στην επίσκεψη αυτή ο αντιπρόεδρος θα συνοδεύεται από το δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη.
Η επίσκεψη του Dombrovskis στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί με συνάντηση που θα έχει με τους εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων.
Σε χθεσινές του δηλώσεις ο Dombrovksis υποστήριξε ότι «είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει πολιτική βούληση και εθνική ανάληψη ευθύνης για τις μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα, αλλά και να διεξάγονται αυτές στο πλαίσιο διαλόγου με τους κοινωνικούς εταίρους.
Είμαι πεπεισμένος ότι με την εφαρμογή του προγράμματος μεταρρυθμίσεων, καθώς και με την αποτελεσματική χρήση των ευρωπαϊκών πόρων για τη στήριξη των επενδύσεων, της απασχόλησης και της κοινωνικής ένταξης, η Ελλάδα θα επιστρέψει στη χρηματοπιστωτική σταθερότητα, την οικονομική ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας».
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης