Τελευταία Νέα
Οικονομία

Telegraph: Μπορούν αυτές οι έξι start - up επιχειρήσεις να σώσουν την ταλαιπωρημένη ελληνική οικονομία;

Telegraph: Μπορούν αυτές οι έξι start - up επιχειρήσεις να σώσουν την ταλαιπωρημένη ελληνική οικονομία;
«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια γέφυρα ανάμεσα στην Αγγλία και την Ελλάδα»
Ένας πρόγραμμα πέντε ημερών στο Λονδίνο από την εταιρεία Reload Greece ελπίζει να αναπτύξει ιδέες που μπορούν να έχουν άμεσο κοινωνικό και οικονομικό αντίκτυπο στην καταχρεωμένη χώρα, γράφει η βρετανική εφημερίδα Telegraph.
«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια γέφυρα ανάμεσα στην Αγγλία και την Ελλάδα. Ήδη, γνωρίζουμε πολύ καλά τη διαρροή εγκεφάλων που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη χώρα μας», λέει η ιδιοκτήτρια της Reload Greece Effie Kyrtata.
Έξι επιχειρήσεις θα δουλέψουν σε συνεργασία με επενδυτές, συμπεριλαμβανομένου του διευθυντή της Google Steve Vranakis για να βρουν λύσεις στο ελληνικό πρόβλημα επιχειρηματικότητας μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Οι ίδιες θα περάσουν από μια σειρά καθοδηγητικών μαθημάτων, με σκοπό να βελτιώσουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια, θα ακούσουν τις προτάσεις επιτυχημένων επιχειρηματιών και θα συνεργαστούν με ειδικούς καθοδηγητές, ώστε στη συνέχεια θα έρθουν σε επαφή με επενδυτές με στόχο να προσελκύσουν κεφάλαια.
Οι επιχειρήσεις εργάζονται με στόχο να βοηθηθούν οι Έλληνες της διασποράς να αναπτύξουν τις ιδέες τους και να βοηθήσουν τη χώρα τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Telegraph, οι έξι επιχειρήσεις που θα μπορούσαν να προωθήσουν την ελληνική αγορά είναι οι εξής:
CleanHands: Οργάνωση που ανακυκλώνει αχρησιμοποίητο σαπούνι από μπαρ και ξενοδοχεία και τα μετατρέπει σε φτηνά καθαριστικά προϊόντα σπιτιού.
Unnamed: Ομάδα που δημιουργεί μία χημική φόρμουλα που μπορεί να διατηρήσει τα αρχαία και να τα προστατέψει από βανδαλισμούς
Mastiha World: Η μόνη βρετανική εταιρεία που ασχολείται με το λικέρ μαστίχας και θέλει να το προωθήσει στην παγκόσμια αγορά
MetaLearner: Αυτή η επιχείρηση επιτρέπει στους ανθρώπους να διοργανώνουν την εκπαίδευσή τους και να παίρνουν online μαθήματα
BookYourWeddingDay.com: Η πρώτη online πλατφόρμα με live προγραμματισμό ενός γάμου
Charisma Gifts: Ένα Online μαγαζί που πουλάει χειροποίητα αξεσουάρ και προϊόντα περιποίησης ελληνικής παραγωγής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης