Τελευταία Νέα
Οικονομία

Κατσέλη (ΕΕΤ): Σημαντικά βήματα οικοδόμησης εμπιστοσύνης στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα οι αποφάσεις του Eurogroup

Κατσέλη (ΕΕΤ): Σημαντικά βήματα οικοδόμησης εμπιστοσύνης στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα οι αποφάσεις του Eurogroup
Είναι τώρα η σειρά των Ελλήνων να δείξουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στο δικό τους τραπεζικό σύστημα τόνισε η πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών
Για σημαντικά βήματα οικοδόμησης εμπιστοσύνης στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα με αφορμή τις αποφάσεις του Eurogroup να μην υπάρξει κανένα κούρεμα καταθέσεων ανεξαρτήτως ύψους και να αποδεσμευτούν άμεσα 10 δις ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών κάνει λόγο η Λούκα Κατσέλη, πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.
Σε δήλωση της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η κα.Κατσέλη επισημαίνει ότι κατόπιν αυτών των εξελίξεων, πλέον είναι η σειρά των Ελλήνων να δείξουν έμπρακτα τη στήριξη τους στο δικό τους τραπεζικό σύστημα.
«Η απόφαση του Eurogroup να μην υπάρξει κανένα κούρεμα καταθέσεων, ανεξαρτήτως ύψους, καθώς και η άμεση αποδέσμευση 10 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, αποτελούν σημαντικά βήματα οικοδόμησης εμπιστοσύνης στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα.
Είναι τώρα σειρά του Έλληνα πολίτη να δείξει έμπρακτα τη στήριξή του στο δικό του τραπεζικό σύστημα» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα.Κατσέλη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης