Τελευταία Νέα
Οικονομία

Μάρδας (αναπλ. ΥΠΟΙΚ): Οι διαπραγματεύσεις θα έχουν ολοκληρωθεί έως τις 18 – 20 Αυγούστου

Μάρδας (αναπλ. ΥΠΟΙΚ): Οι διαπραγματεύσεις θα έχουν ολοκληρωθεί έως τις 18 – 20 Αυγούστου
"Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζουν με έναν πολύ εντατικό ρυθμό"
Οι διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς θα ολοκληρωθεί στις 20 Αυγούστου, εκτίμησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας.
Στο περιθώριο σύσκεψης με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων, που έγινε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ο κ. Μάρδας επισήμανε ότι «οι διαπραγματεύσεις συνεχίζουν με έναν πολύ εντατικό ρυθμό, πολλά πράγματα έχουν ωριμάσει και θεωρούμε ότι θα κλείσουν στον χρόνο που προβλέπεται και ο χρόνος είναι 18-20 Αυγούστου».
Όσον αφορά τα capital controls, εξήγησε ότι «η χαλάρωση έρχεται προοδευτικά και τη βλέπετε, με την έννοια ότι διαρκώς παρέχουν οι Τράπεζες όλο και περισσότερες υπηρεσίες».
Το ζητούμενο, συνέχισε, είναι τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις πια - κατά κύριο λόγο - γιατί τα φυσικά πρόσωπα εξυπηρετούνται, να λυθούν το ταχύτερο δυνατό σε αυτή τη χρονική περίοδο του Αυγούστου, όπου λόγω διακοπών υπάρχει μια κάμψη της επιχειρηματικής δραστηριότητας, οπότε έχουμε όλο το χρόνο να ετοιμαστούμε ώστε ο Σεπτέμβριος να μας βρει πλήρως έτοιμους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης