Τελευταία Νέα
Οικονομία

Κουντουρά: Οι αφίξεις αυξήθηκαν κατά 19% το πρώτο 15ήμερο του Ιουλίου παρά την πολιτική κατάσταση

Κουντουρά: Οι αφίξεις αυξήθηκαν κατά 19% το πρώτο 15ήμερο του Ιουλίου παρά την πολιτική κατάσταση
Το πρώτο εξάμηνο του 2015 οι τουρίστες ήταν κατά 24% περισσότεροι σε σχέση με το αντίστοιχο του 2014

Για μία ακόμα φορά ο τουρισμός αποδεικνύεται σταθερή αξία.
Σε αυτό στάθηκε και η Έλενα Κουντουρά σε συνεντεύξεις που παραχώρησε στα τηλεοπτικά κανάλια Russia-24 και Bloomberg.
Στο ρώσικο κανάλι η Κουντουρά ανέφερε ότι «ο ελληνικός τουρισμός διαθέτει όλες εκείνες τις απαραίτητες υποδομές που στόχο έχουν να χαρίσουν στους τουρίστες μας ιδανικές και αξέχαστες διακοπές στην Ελλάδα», ενώ στο Bloomberg παρέθεσε και τα επίσημα στοιχεία.
Σύμφωνα, λοιπόν, με την αναπληρωτή Υπουργό Τουρισμού, αλλά και με τα επίσημα στοιχεία του Αεροδρομίου Αθηνών Ελ. Βενιζέλος οι αφίξεις των τουριστών παρουσίασαν άνοδο το πρώτο εξάμηνο του 2015 κατά ποσοστό 24% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2014, ενώ το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, παρά την πολιτική κατάσταση που επικράτησε, οι αφίξεις αυξήθηκαν σε ποσοστό 19% .
Τέλος η Κουντουρά είχε την ευκαιρία να διαφημίσει και την διαδικτυακή καμπάνια Happening Now: #GreekSummer που είναι σε εξέλιξη για την προσέλκυση τουριστών τελευταίας στιγμής από όλο τον κόσμο.
Μπορούν να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στη καμπάνια, στη διεύθυνση http://www.mygreeksummer.com.
Στόχος του Υπουργείου είναι να προσφέρει άμεσα λύσεις όπου χρειαστεί και για το σκοπό αυτό λειτουργεί μηχανισμός υποστήριξης για τον τουρισμό, στην ηλεκτρονική διεύθυνση  support@mintour.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης