Τελευταία Νέα
Οικονομία

Στην ψήφιση της συμφωνίας για το τρίτο μνημόνιο από τη Βουλή μέχρι τις 18 Αυγούστου στοχεύει η κυβέρνηση

Στην ψήφιση της συμφωνίας για το τρίτο μνημόνιο από τη Βουλή μέχρι τις 18 Αυγούστου στοχεύει η κυβέρνηση
Εντός του Σαββατοκύριακου θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα, καθώς τα τεχνικά κλιμάκια Κομισιόν, ΔΝΤ και ΕΚΤ καταφθάνουν σταδιακά στην Αθήνα από σήμερα
Στην ψήφιση της συμφωνίας για το τρίτο μνημόνιο από τη Βουλή μέχρι τις 18 Αυγούστου στοχεύει η ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.
Εντός του Σαββατοκύριακου θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα, καθώς τα τεχνικά κλιμάκια Κομισιόν, ΔΝΤ και ΕΚΤ καταφθάνουν σταδιακά στην Αθήνα από σήμερα.
Υπενθυμίζεται ότι στις 20 Αυγούστου η Ελλάδα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 3,2 δις. ευρώ στην ΕΚΤ, συν 500 εκατ. ευρώ για τους τόκους για αυτό και επιθυμεί να κλείσει άμεσα η συμφωνία που θα της επιτρέψει να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες των Financial Times εξετάζεται να συνεδριάσει το Eurogroup για το τρίτο πρόγραμμα την Τρίτη 11 Αυγούστου.
Σε κάθε περίπτωση στο τραπέζι υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ενός δεύτερου δανείου – γέφυρα προς την Ελλάδα, σε περίπτωση κάποιας εμπλοκής στη διαπραγμάτευση που δεν θα επιτρέψει την ολοκλήρωσή της μέχρι τις 20 Αυγούστου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης