Τελευταία Νέα
Οικονομία

Διαψεύδει ο Βαρουφάκης τις φήμες για μείωση του ημερήσιου ορίου αναλήψεων κάτω από τα 60 ευρώ

Διαψεύδει ο Βαρουφάκης τις φήμες για μείωση του ημερήσιου ορίου αναλήψεων κάτω από τα 60 ευρώ
O υπουργός διαψεύδει τα σενάρια που είχαν φουντώσει την τελευταία ώρα και τα οποία έκαναν λόγο για μείωση του ορίου αναλήψεων από τα 60 ευρώ ημερησίως ακόμη και στα 20 ευρώ!
Δεν πρόκειται να μειωθεί κάτω από τα 60 ευρώ το ημερήσιο όριο αναλήψεων από τα ΑΤΜ, διαβεβαίωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης, αμέσως μετά το πέρας της σύσκεψης που είχε το βράδυ της Δευτέρας στο υπουργείο με τις διοικήσεις των τραπεζών.
Με τη δήλωση αυτή ο υπουργός διαψεύδει τα σενάρια που είχαν φουντώσει την τελευταία ώρα και τα οποία έκαναν λόγο για μείωση του ορίου αναλήψεων από τα 60 ευρώ ημερησίως ακόμη και στα 20 ευρώ!
Στο επίκεντρο της σύσκεψης του Γ. Βαρουφάκη με τους τραπεζίτες είχε να κάνει με θέματα συντάξεων και δη για τους συνταξιούχους που δεν έχουν κάρτα και είναι δύσκολη η εξυπηρέτησή τους.
Προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνταξιούχοι, το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει να τους δώσει κάτι παραπάνω την Πέμπτη που θα ανοίξουν οι τράπεζες.

Αμέσως μετά τις δηλώσεις του Γ. Βαρουφάκη ακολούθησε επίσημη ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ:
Το Υπουργείο Οικονομικών διαψεύδει πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι το όριο ημερήσιων συναλλαγών από τα ΑΤΜ θα μειωθεί από τα 60 στα 20 ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης