Τελευταία Νέα
Οικονομία

Observer: Η απόφαση για συμφωνία με τους δανειστές είναι στα χέρια του Α. Τσίπρα

Observer: Η απόφαση για συμφωνία με τους δανειστές είναι στα χέρια του Α. Τσίπρα
Ο Τσίπρας έχει απόλυτη συναίσθηση του ιστορικού βάρους που φέρει η απόφασή του 
«Η απόφαση για συμφωνία με τους δανειστές είναι στα χέρια του Α. Τσίπρα, ο οποίος έχει απόλυτη συναίσθηση του ιστορικού βάρους που φέρει η απόφασή του» αναφέρει ο βρετανικός Observer επικαλούμενος δηλώσεις της Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.
Η εφημερίδα, σε σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει τις ακραίες απόψεις που επικρατούν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις «κόκκινες γραμμές» ενώ σχολιάζει και την πρόσφατη δήλωση του Α. Τσίπρα ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της ρήξης με τους θεσμούς στην περίπτωση που η πρόταση τους είναι ταπεινωτική για την Ελλάδα.
Στο δημοσίευμα αποτυπώνεται με «έκπληξη» το ότι παρά τους πέντε μήνες αβεβαιότητας και ανησυχίας που επικρτατούν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, για την επίτευξη ή όχι λύσης, η υποστήριξη των Ελλήνων προς το πρόσωπό του έλληνα πρωθυπουργού είναι πιο υψηλή από ποτέ.
«Κι αυτό την ώρα που οι Έλληνες επιμένουν στην παραμονή της χώρας τους στην Ευρωζώνη η οποία αποτυπώνεται με ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις» καταλήγει η εφημερίδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης