Τελευταία Νέα
Οικονομία

Οliver (ΥΠΟΙΚ Καναδά): Οι όποιες αποφάσεις για την Ελλάδα απαιτούν επίγνωση των συνεπειών

Οliver (ΥΠΟΙΚ Καναδά): Οι όποιες αποφάσεις για την Ελλάδα απαιτούν επίγνωση των συνεπειών
Στις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές της χώρας αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομικών του Καναδά Joe Oliver εφιστώντας την προσοχή στις συνέπειες των όποιων αποφάσεων
Στις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές της χώρας αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομικών του Καναδά Joe Oliver εφιστώντας την προσοχή στις συνέπειες των όποιων αποφάσεων.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιθώριο της Συνόδου των G7, δήλωσε ότι δεν θεωρεί πως θα μπορούσε να συμβεί «οτιδήποτε αθέλητο» που θα έχει ως αποτέλεσμα τον εκτροχιασμό της προόδου που έχει επιτευχθεί στις προσπάθειες με στόχο την επίλυση του ελληνικού ζητήματος.
«Οι άνθρωποι το εξετάζουν με πολύ μεγάλη προσοχή... αποφάσεις πρέπει να ληφθούν αλλά θα ληφθούν, νομίζω, με επίγνωση των συνεπειών», τόνισε ο Καναδός αξιωματούχος.
Σημειώνεται ότι με εντολή του προέδρου των ΗΠΑ, Barack Obama, ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Jack Lew,ανέλαβε να ασκήσει πιέσεις στη Σύνοδο των G7 προκειμένου να κλείσει η συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και τους δανειστές της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης