Τελευταία Νέα
Οικονομία

Tembusu: Τον Δεκέμβριο του 2014 η τελευταία συνεισφορά του Γ. Βαρουφάκη στην εταιρεία

Tembusu: Τον Δεκέμβριο του 2014 η τελευταία συνεισφορά του Γ. Βαρουφάκη στην εταιρεία
Ο Γ. Βαρουφάκης δεν έχει προσφέρει καμία υπηρεσία στην εταιρεία από τότε που πήρε την απόφαση να κατέβει τις ελληνικές γενικές εκλογές
Διευκρινιστική ανακοίνωση, σχετικά με τις αναφορές που κάνουν λόγο για συνεχιζόμενη συνεργασία της με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη, εξέδωσε η εταιρεία Tembusu, επισημαίνοντας ότι η τελευταία συνεισφορά του υπουργού στην εταιρεία ήταν τον Δεκέμβριο του 2014.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο κ. Βαρουφάκης βοήθησε στην οικοδόμηση ενός σημαντικού κομματιού της ιδρυτικής στρατηγικής της Tembusu Systems λίγο πριν το τέλος του 2014 και εργάστηκε ως σύμβουλος στον τομέα αυτό.
«Συνεχίζουμε να τον αναγνωρίζουμε ως σύμβουλό μας λόγω αυτή της ιδρυτικής συμβολής του στην εταιρεία», τονίζεται στην ανακοίνωση.
Η τελευταία συνεισφορά του στην Tembusu Systems, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ήταν το Δεκέμβριο του 2014 και δεν έχει προσφέρει καμία υπηρεσία στην εταιρεία από τότε που πήρε την απόφαση να κατέβει τις ελληνικές εκλογές.
Την ανακοίνωση της Tembusu υιοθετεί και το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο κάνει λόγο για «ανακρίβειες» της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» και για αποκατάσταση της αλήθειας από την εταιρεία.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης