Τελευταία Νέα
Οικονομία

ΥΠΟΙΚ: Ψευδές το δημοσίευμα του Spiegel για τον διάλογο Βαρουφάκη - Schaeuble - Είχαν εποικοδομητική συνάντηση

ΥΠΟΙΚ: Ψευδές το δημοσίευμα του Spiegel για τον διάλογο Βαρουφάκη - Schaeuble - Είχαν εποικοδομητική συνάντηση
ΥΠΟΙΚ: Οι δυο υπουργοί είχαν μια εποικοδομητική συνάντηση και συμφώνησαν να μην δημοσιοποιήσουν το περιεχόμενο της συνομιλίας τους
Διαψεύδει το υπουργείο Οικονομικών τις αποκαλύψεις του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel, σχετικά με τους φερόμενους διαλόγους μεταξύ του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη, με τον Γερμανό ομόλογό του, W. Schaeuble, κατά τη διάρκεια της κατ' ιδίαν συνάντησής τους την περασμένη Δευτέρα 11 Μαΐου, πριν την έναρξη του Eurogroup.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών αναφέρει πως τα δημοσιεύματα για το περιεχόμενο της συνομιλίας μεταξύ του υπουργού Γ. Βαρουφάκη και του Γερμανού ομολόγου του, στη συνάντησή τους την περασμένη Δευτέρα στις Βρυξέλλες, πριν την συνεδρίαση του Eurogroup, είναι ψευδή.
Οι δυο υπουργοί είχαν μια εποικοδομητική συνάντηση και συμφώνησαν να μην δημοσιοποιήσουν το περιεχόμενο της συνομιλίας τους, διαμηνύει το υπουργείο Οικονομικών.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Spiegel, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών φέρεται να διατύπωσε νέο, αυστηρό τελεσίγραφο προς τον Γ. Βαρουφάκη, προειδοποιώντας τον χαρακτηριστικά πως «Ο χρόνος τελειώνει».
«Ξεκινήστε να διαπραγματεύεστε σοβαρά με τους δανειστές», διεμήνυσε ο Schaeuble στον Γ. Βαρουφάκη, κατά το Spiegel, το οποίο όμως διαψεύδει από την πλευρά του το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης