Τελευταία Νέα
old

Andersen (CEO Maersk): Δεν μας τρομάζει η αβεβαιότητα στην Ελλάδα - Σε 30 χρόνια θα είναι ακόμη μέλος της ΕΕ

Andersen (CEO Maersk): Δεν μας τρομάζει η αβεβαιότητα στην Ελλάδα - Σε 30 χρόνια θα είναι ακόμη μέλος της ΕΕ
«Φυσικά είμαστε ενήμεροι για τις αναταραχές στην οικονομική κατάσταση της χώρας και τις λαμβάνουμε υπόψιν, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μας αποθαρρύνει»
Δεν μας τρομάζει η αβεβαιότηα στην Ελλάδα, διαμηνύει ο CEO της Moller-Maersk, Nils Smedegaard Andersen.
Υπενθυμίζεται ότι η Moller-Maersk είναι η μεγαλύτερη ναυτιλιακή εταιρεία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων παγκοσμίως και συμμετέχει στους διαγωνισμούς για το λιμάνι του Πειραιά και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Όπως τονίζει σε δημοσίευμά της η δανέζικη εφημερίδα Berlingkske, η θυγατρική εταιρεία της Maersk, η APM Terminals, σκοπεύει να επεκτείνει τις δραστηριότητες της σε χώρες όπου οι κυβερνήσεις προχωρούν σε ιδιωτικοποιήσεις λιμένων.
Η περίπτωση της Ελλάδας είναι πιθανή και η AP Moller Maersk διερευνά τις δυνατότητες για να επενδύσει στη χώρα μας.
Ο CEO της εταιρείας, Nils Smedegaard Andersen, δηλώνει πως δεν τον τρομάζει η βραχυπρόθεσμη επιδείνωση του επιχειρηματικού κλίματος στην Ελλάδα.
«Οι ιδιωτικοποιήσεις λιμένων έχουν επενδυτικό ορίζοντα τριακονταετίας.
Και είναι βέβαιο ότι σε 30 χρόνια η Ελλάδα θα εξακολουθεί να είναι μέλος της ΕΕ και η κοινωνία της θα λειτουργήσει φυσιολογικά», επισημαίνει.
Δίνει μάλιστα, έμφαση, στο γεγονός ότι η εταιρεία του έχει πάντα μακροπρόθεσμους στόχους σε ό,τι αφορά τα επιχειρηματικά της σχέδια.
«Φυσικά είμαστε ενήμεροι για τις αναταραχές στην οικονομική κατάσταση της χώρας και τις λαμβάνουμε υπόψιν, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μας αποθαρρύνει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης