Τελευταία Νέα
Οικονομία

Συνεχίζονται οι επαφές Βαρουφάκη στην Ευρώπη - Στη Ρώμη σήμερα, στη Μαδρίτη αύριο

Συνεχίζονται οι επαφές Βαρουφάκη στην Ευρώπη - Στη Ρώμη σήμερα, στη Μαδρίτη αύριο
Υπό τη «σκιά» του αδιεξόδου στις διαπραγματεύσεις
Συνεχίζει την περιοδεία και τις επαφές του στην Ευρώπη ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης υπό τη «σκιά» του διαφαινόμενου αδιεξόδου στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους.
Ύστερα από το Παρίσι, όπου συναντήθηκε χθες με τον υπ. Οικονομικών της Γαλλίας, Michel Sapin και τον υπουργό Οικονομίας, Emmanuel Macron, και τις Βρυξέλλες, όπου είχε συνάντηση με τον Επίτροπο Οικονομίας, Pierre Moscovici, ο κ.Βαρουφάκης θα βρεθεί σήμερα στη Ρώμη, όπου και θα συναντηθεί με τον Ιταλό ομόλογο του Pier Carlo Padoan.
Οι επαφές θα συνεχιστούν και αύριο με τον υπουργό Οικονομικών να μεταβαίνει στη Μαδρίτη όπου θα έχει συνάντηση με τον Ισπανό ομόλογο του, Luis De Guindos.
Σε δηλώσεις του χθες και κατόπιν της συνάντησης που είχε με τον κ.Macron ο κ.Βαρουφάκης είπε ότι η συζήτηση «ήταν ιδιαίτερα περίπλοκη αλλά εποικοδομητική, στο πλαίσιο των τεχνικών λύσεων που ψάχνουμε από κοινού να βρούμε».
«Αυτό που έχει σημασία είναι ότι από κοινού βάζουμε το θέμα απέναντι και από κοινού προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε» είπε ο κ. Βαρουφάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης