Τελευταία Νέα
Οικονομία

Διαχειρίσιμη η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας - Η ρευστότητα επί τάπητος στη σύσκεψη στο Μαξίμου

Διαχειρίσιμη η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας - Η ρευστότητα επί τάπητος στη σύσκεψη στο Μαξίμου
Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την αποπληρωμή της δόσης του στο ΔΝΤ στις 9 Απριλίου
(upd)«Διαχειρίσιμη» χαρακτήρισε την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, παρά την έλλειψη ρευστότητας, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, μετά το πέρας της σύσκεψης του οικονομικού επιτελείου με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο υπουργός Οικονομίας διέψευσε τα δημοσιεύματα που θέλουν να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, σε ό,τι αφορά την καταβολή της δόσης των 450 εκατ. ευρώ προς το ΔΝΤ στις 9 Απριλίου.
Στην κρίσιμη σύσκεψη στο Μαξίμου, που είχε σχεδόν τρίωρη διάρκεια, συμμετείχε σύσσωμο το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δ. Μάρδας, ο υπουργός Οικονομίας, Γ. Σταθάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών για διεθνείς οικονομικές σχέσεις Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Η κρίσιμη σύσκεψη στο Μαξίμου πραγματοποιήθηκε ενόψει της διήμερης συνεδρίασης του Euro Working Group, στις 8 και 9 Απριλίου, αλλά και καθώς μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την αποπληρωμή της δόσης του στο ΔΝΤ στις 9 Απριλίου.

(Πρώτη ενημέρωση: Παρασκευή 3 Απριλίου 2015, ώρα 15:28)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης