Τελευταία Νέα
Οικονομία

Επιβεβαιώνει το ΥΠΟΙΚ την σύγκληση του Euro Working Group την Τετάρτη για την Ελλάδα – Επί τάπητος οι μεταρρυθμίσεις

Επιβεβαιώνει το ΥΠΟΙΚ την σύγκληση του Euro Working Group την Τετάρτη για την Ελλάδα – Επί τάπητος οι μεταρρυθμίσεις
Αύριο η τεχνική προετοιμασία εν όψει της έκτακτης συνεδρίασης του Eurogroup για την Ελλάδα
(upd)Αύριο Τετάρτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί η έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group για την Ελλάδα, σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Οικονομικών.
Οι τεχνοκράτες της ευρωζώνης αναμένεται να προετοιμάσουν το έδαφος για τη συνεδρίαση του Eurogroup, η οποία ενδεχομένως να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, προκειμένου να αξιολογηθεί η λίστα των μεταρρυθμίσεων που θα υποβάλλει η ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να απελευθερωθούν τα χρήματα προς την Ελλάδα και να αποφευχθεί η κρίση ρευστότητας. 
Η κυβέρνηση εργάζεται εντατικά την τελευταία εβδομάδα, σε συνεργασία με τα τεχνικά κλιμάκια των δανειστών, προκειμένου να παρουσιάσει μια πειστική λίστα μεταρρυθμίσεων, οι οποία θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης. 
Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Martin Schulz εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επίτευξη συμφωνίας εντός της εβδομάδας, ενώ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η Καγκελάριος Merkel τόνισαν χθες ότι οι αποφάσεις για την Ελλάδα θα ληφθούν από το αρμόδιο όργανο που είναι το Eurogroup. 

(Πρώτη Ενημέρωση: Τρίτη 24/3/2015 11:00)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης