Τελευταία Νέα
Οικονομία

ΓΓΔΕ: Ραβασάκια μέσω e-mails στους οφειλέτες

tags :
ΓΓΔΕ: Ραβασάκια μέσω e-mails στους οφειλέτες
Το σύστημα της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων έχουν ήδη επισκεφτεί περίπου 100.000 οφειλέτες
Στην ηλεκτρονική αποστολή μηνυμάτων σε οφειλέτες του δημοσίου προχώρησε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.
Ουσιαστικά τους καλεί να συμμετέχουν στην έκτακτη ρύθμιση ληξιπρόθεσμών οφειλών, η οποία ξεκίνησε χθες Παρασκευή και ολοκληρώνεται στις 27 Μαρτίου 2015 και είναι δυνατή η καταβολή οποιουδήποτε ποσού βασικής οφειλής με απαλλαγή προσαυξήσεων, τόκων και προστίμων εκπρόθεσμης καταβολής που αναλογούν σε αυτό.
Μάλιστα, όπως τονίζεται στο μήνυμα της ηλεκτρονικής επιστολή, «δίνεται η δυνατότητα επιλογής οποιουδήποτε χρέους εκτός ρύθμισης και πληρωμής μέρους ή του συνόλου της ανεξόφλητης βασικής οφειλής χωρίς επιβαρύνσεις εκπρόθεσμης καταβολής.
Η καταβολή διενεργείται είτε με τη χρήση της ταυτότητας οφειλής (Τ.Ο.) στις Τράπεζες και στα ΕΛ.ΤΑ., είτε στις Δ.Ο.Υ.
Για την άμεση ενημέρωσή σας σχετικά με την αναλυτική εικόνα των οφειλών σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή "Προσωποποιημένη Πληροφόρηση" και την εκτύπωση για "Εκούσια Καταβολή Ληξιπρόθεσμων Οφειλών εκτός Ρύθμισης" στο σύστημα TAXISnet.
Εάν έχετε ρυθμισμένα χρέη τα οποία επιθυμείτε να εντάξετε στην παραπάνω ευεργετική διάταξη, θα πρέπει να απευθύνεστε πρώτα στη Δ.Ο.Υ.».
Ήδη, μέχρι και το μεσημέρι, το σύστημα της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων είχαν επισκεφτεί περίπου 100.000 οφειλέτες για να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης