Τελευταία Νέα
Οικονομία

Γ. Σακελλαρίδης (κυβερνητικός εκπρόσωπος): Δεν υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας στο εσωτερικό

Γ. Σακελλαρίδης (κυβερνητικός εκπρόσωπος): Δεν υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας στο εσωτερικό
Ανησυχία της κυβέρνησης για τα έσοδα
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ρευστότητας στο εσωτερικό, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ωστόσο παραδέχθηκε ότι υπάρχει ανησυχία στην κυβέρνηση για την υστέρηση των εσόδων.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο κ. Σακελλαρίδης τόνισε ότι θα έρθει άμεσα το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις.
Όσον αφορά την κύρωση της συμφωνίας από την ελληνική βουλή, τόνισε ότι αυτό θα κριθεί από την κυβέρνηση τις επόμενες ημέρες.
Όπως μετέδιδε νωρίτερα το www.bankingnews.gr
Ζήτημα πολιτικής απόφασης αποτελεί αν θα περάσει από το ελληνικό κοινοβούλιο0 η συμφωνία που επετεύχθη στο Eurogroup της περασμένης Παρασκευής, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
Ειδικότερα, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα, «περιμένουμε πρώτα από όλα να ολοκληρωθεί η διαδικασία της έγκρισης της συμφωνίας αυτής στα ευρωπαϊκά κοινοβούλια.
Αυτή την εβδομάδα γίνεται όλη αυτή η διαδικασία και μέσα σε δύο, τρεις ημέρες -επειδή πιστεύουμε ότι είναι μόνο ζήτημα πολιτικής απόφασης αν θα περάσει ή όχι από το ελληνικό κοινοβούλιο γιατί νομικά δεν τίθεται θέμα- θα το αποφασίσουμε και το μάθετε και εσείς», ανέφερε.
Κληθείς να απαντήσει αν αυτό θα γίνει με πράξη νομοθετικού περιεχομένου σημείωσε ότι «θα το μάθετε μέσα στις επόμενες δύο ημέρες που θα το ανακοινώσουμε.
Έχει να κάνει με τον τρόπο που θα λειτουργήσει η Βουλή, θα το μάθετε μέσα στις επόμενες δύο, τρεις ημέρες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης