Τελευταία Νέα
Οικονομία

Δρομολογείται η κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ - Tις παραιτήσεις της ηγεσίας ζήτησε η Νάντια Βαλαβάνη

Δρομολογείται η κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ - Tις παραιτήσεις της ηγεσίας ζήτησε η Νάντια Βαλαβάνη
Στα σχέδια της κυβέρνησης είναι τα έσοδα από την αξιοποίηση της περιουσίας του ΤΑΙΠΕΔ να περάσουν σε νέο φορέα, βασικό χρηματοδοτικό βραχίονα του ασφαλιστικού συστήματος
Τις παραιτήσεις του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) ζήτησε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη.
Κατά τις πληροφορίες, η κυρία Βαλαβάνη είχε συνάντηση τόσο με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ, Πασχάλη Μπουχώρη, όσο και με τον πρόεδρο Εμμανουήλ Κονδύλη για να τους ανακοινώσει την εν λόγω απόφαση.
Όπως έχει ήδη αναφέρει από τις 29/1 το www.bankingnews.gr , η κατάργηση του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) αποτελεί βασική προτεραιότητα της νέας κυβέρνησης.
Στα σχέδια της κυβέρνησης είναι τα έσοδα από την αξιοποίηση της περιουσίας του ΤΑΙΠΕΔ να περάσουν σε νέο φορέα ο οποίος θα αποτελέσει βασικό χρηματοδοτικό βραχίονα του ασφαλιστικού συστήματος, όπως άλλωστε είχαν υποσχεθεί οι προηγούμενες κυβερνήσεις αλλά ποτέ δεν εφάρμοσαν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης