Τελευταία Νέα
Οικονομία

Κορκίδης: Η επόμενη κυβέρνηση να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της χώρας

Κορκίδης: Η επόμενη κυβέρνηση να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της χώρας
"Το 2015 ξεκίνησε μέσα σε ένα κλίμα έντονης αβεβαιότητας"
Έκκληση προς την επόμενη κυβέρνηση να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της Ελλάδας και τις ανάγκες των πολιτών απηύθυνε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Β. Κορκίδης.
Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ υπογράμμισε πως το 2015 ξεκίνησε μέσα σε ένα κλίμα έντονης αβεβαιότητας και ανησυχίας στην αγορά, κυρίως λόγω των πολιτικών εξελίξεων.
«Προβληματισμένοι λοιπόν, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, με πολύ υπομονή, παρακολουθούμε την αγορά να βρίσκεται στη δίνη των αλλαγών... Εύχομαι η Κυβέρνηση, που θα προκύψει από τις εκλογές, να ανταποκριθεί, τόσο στις υποχρεώσεις της χώρας μας, όσο και στις ανάγκες των πολιτών και της αγοράς. Μακάρι, το 2015 να είναι η χρονιά, που η χώρα μας θα πάψει να ταλαιπωρείται από τις μνημονιακές διευθετήσεις και θα ξαναβρεί τον προσανατολισμό της προς την κοινωνική και οικονομική ευημερία» υπογράμμισε ο Β. Κορκίδης.
«Προτεραιότητα όλων μας, το 2015, είναι η πολιτική και οικονομική σταθερότητα με κοινωνική αξιοπρέπεια. Σε αυτό το πλαίσιο και λαμβάνοντας υπ' όψιν τα νέα δεδομένα που ισχύουν για τα επιμελητήρια, καθώς καταργήθηκε η υποχρεωτική συνδρομή και στη θέση της θεσπίστηκε ενιαία ανταποδοτική συνδρομή των επιχειρήσεων - μελών, η Διοίκηση του Ε.Β.Ε.Π. θα κάνει τα πάντα για να στηρίξει την επιχειρηματικότητα και να βοηθήσει στη δημιουργία ισχυρών επιχειρήσεων με εξωστρεφή προσανατολισμό και συνεχή πρόοδο» κατέληξε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης